Over AluminiumOpMaatGemaakt.be

AluminiumOpMaatGemaakt.be biedt u de gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen!

Duidelijke afbeeldingen, keuze uit vele afmetingen, een veilige omgeving en snelle levering. Uw gegevens gebruikt AluminiumOpMaatGemaakt.be zeer correct en betrouwbaar. Volg het stappenplan en u bestelt via onze webshop binnen een paar minuten aluminium op maat. Als bedrijf of particulier hoeft u niet meer naar de groothandel!

AluminiumOpMaatGemaakt.be is in 2010 opgericht door een constructiebedrijf in Nederland dat maatwerk levert voor aluminiumproducten. AluminiumOpMaatGemaakt.be biedt een goede prijs, rappe service en kwalitatieve aluminiumproducten.

Naast de aluminium platen, profielen en plooiwerk die in de webshop te vinden zijn, kan AluminiumOpMaatGemaakt.be ook andere bewerkingen naar wens uitvoeren. Denk hierbij aan afwerkingen van aluminium profielen en platen, het ponsen en snijden van gaten en sparingen in aluminium platen en het boren van gaten in en verstek zagen van profielen. Gezien de bewerkelijkheid en diversiteit aan mogelijkheden, kunt u hiervoor ook eenvoudig een offerte aanvragen.

Voorbeelden van een aantal bewerkingen die AluminiumOpMaatGemaakt.be voor u uit kunt voeren:

Ponsen en boren
Indien gewenst, kunnen er ook gaten en sparingen in aluminium platen en profielen in diverse afmetingen geponst of geboord worden. Denk hierbij aan schroefgaten, sparingen in een vierkante of rechthoekige vorm, een hoek uit een plaat en afgeronde hoeken.

Plooiwerk
Naast het genoemde aluminium plooiwerk in de webshop, zijn er nog meer mogelijke profielen te plooien. Wanneer u een tekening per e-mail aanlevert met de gewenste maatvoering, zullen wij voor u de mogelijkheden bekijken.

Anodiseren
In onze webshop kunt u geanodiseerde aluminium platen van 1, 1,5 en 2mm dik vinden. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid aluminium platen en profielen te anodiseren. Met anodiseren wordt er een beschermlaagje gevormd over het aluminium. Standaard wordt aluminium in een blanke kleur geanodiseerd. Afhankelijk van het plaatmateriaal of het profiel kan het anodiseren ook in diverse kleuren worden uitgevoerd.

Poedercoaten
Naast de RAL kleur platen die in onze webshop te vinden zijn, kunnen wij eventueel naar wens ook aluminium platen en aluminium profielen met een poedercoating aanleveren. U heeft hierbij de keuze uit een groot scala aan RAL kleuren.

Snijden
Wanneer u wensen voor sparingen heeft met grote afmetingen of speciale vormen, kunnen deze tot zekere hoogte uitgesneden worden. Dit gebeurt in de meeste gevallen d.m.v. lasersnijden.

Proefplaatje
Wanneer u een proefplaatje wenst kan dit opgevraagd worden per e-mail of contact forumulier. Zo kunt u een goed beeld krijgen van het uiterlijk van het aluminium. De afmeting van een proefplaatje is 50 x 50mm.

 

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.