Stap voor stap door Aluminiumopmaatgemaakt.be

1. Producten selecteren

Kies uw product door op het gewenste aluminium product te klikken.  Afmetingen vult u in volgens de pulldown menu’s en bij de invulblokken voor gewenste millimeters. Klik vervolgens op ‘Plaats in bestellijst’.

2. Bestellijst

In de bestellijst treft u een overzicht aan. U kunt aluminium producten toevoegen, verwijderen, veranderen en u ziet het totaalbedrag zonder verzendkosten. De verzendkosten kunt u laten berekenen in het desbetreffende menu. Indien u op ‘Totaal bijwerken’ klikt, ziet u het totaal te betalen bedrag verschijnen. Indien u akkoord gaat, klikt u op ‘Ga door naar afrekenen’.

3. Betaalgegevens

U vult hier de gegevens in die nodig zijn om af te rekenen en de aluminium producten naar het juiste adres te verzenden. Is het uw eerste bezoek? Maak in dat geval een account aan om de bestelling verder te kunnen afronden. Indien u eerder een account heeft aangemaakt, logt u in het rechterscherm in. Indien u ingelogd bent, zonder adresgegevens, vult u deze hier alsnog in. U kunt altijd uw gegevens aanpassen onder ‘Mijn account’.

U vult alle betaalgegevens in. Wij zullen alle gegevens vertrouwelijk behandelen. De gegevens zijn nodig voor een correcte afhandeling en verzending van de bestelde aluminium producten. Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor gerichte correspondentie over de bestelde aluminium producten.

4. Verzendmethode

U kiest hier voor afhalen of bezorgen. Bij bezorgen zullen de kosten getoond worden. Wilt u meer weten over de verzending, dan kijkt u onderaan de website bij verzendservice

5. Betalingsgegevens

U kunt kiezen uit diverse betaalmethoden die MultiSafepay u biedt. Kiest u voor de gewenste methode. Wanneer u afgerekend heeft, komt u vanzelf terug op Aluminiumopmaatgemaakt.be

6. Controleer uw bestelling

U ziet nog eenmaal uw bestelling. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Wij zorgen dat de bestelde aluminium producten binnen 7 werkdagen geleverd worden. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling.

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.