I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Reviewbeleid

Kiyoh

Wij verzamelen reviews via het platform van kiyoh. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt kiyoh om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld.

 

Meer informatie over het reviewbeleid van kiyoh? Klik hier voor de pagina "informatie voor consumenten"

Product reviews

Wie kan een review achterlaten?

Iedereen die een product bij Aluminium op Maat Gemaakt heeft gekocht, kan een review achterlaten. Een aantal dagen na de levering, wordt automatisch een uitnodiging verstuurd met de mogelijkheid om een productreview te schrijven.

 

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?

Uitnodigingen voor het achterlaten van een productreview, worden alleen verstuurd naar het e-mailadres van het account waarmee een bestelling is geplaatst. Alleen met een ingelogd account kan een review worden geschreven. Alle reviews worden hierna door medewerkers van Aluminium op Maat Gemaakt handmatig gecontroleerd op echtheid. Hierbij wordt o.a. gecontroleerd of met het account daadwerkelijk het betreffende product is gekocht.

 

Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op uw website?

Ja, er worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst de website.

 

Worden er betaalde reviews op de website geplaatst?

Nee, er worden geen betaalde reviews geplaatst op de website. Reviews kunnen op eigen initiatief worden geschreven (na ontvangst van een uitnodiging). Hier staat geen beloning tegenover.

 

Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op uw website om een review te controleren?

Dit word maandelijks gecontroleerd en doorgezet naar de website.

 

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?

Een review word niet geplaatst bij grof of beledigend taalgebruik, wanneer het product niet met het betreffende account is gekocht of wanneer wij constateren dat de review niet echt is.