I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

RAL kleur platen

Aluminium op Maat Gemaakt levert aluminium platen in een groot aantal RAL kleuren. U vindt bij ons niet alleen platen van gelakt aluminium, maar u kunt tevens kiezen uit verschillende (gekleurde) coatings en bepalen in welke afmeting u de aluminium plaat (of platen) geleverd wilt hebben. Afhankelijk van de kleur en de eventueel gekozen coating, zijn de RAL gekleurde aluminium platen in verschillende diktes leverbaar. De platen worden na uw bestelling nauwkeurig op maat geknipt en na gereedheid goed verpakt verzonden of kunnen bij ons op locatie worden opgehaald. Wilt u profielen van gecoat of gelakt aluminium op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.


De levertijd van gekleurde aluminium platen is ± 12 werkdagen. Bij de productdetails wordt de verwachte levertijd ook aangegeven. Mocht de levertijd van een bepaalde kleur aluminium plaat afwijken, dan kunt u dat op productniveau terugvinden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Gelakte aluminium plaat DB 701
0 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat DB 703
1 Beoordeling(en)
Aluminium Plaat DB 703 Fijn Structuur
0 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 1021
0 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 3000
1 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 5010
2 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 7011
4 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 7015
1 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 7021
2 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 7016
13 Beoordeling(en)
Aluminium Plaat RAL 7016 MAT Antracietgrijs
0 Beoordeling(en)
Aluminium Plaat RAL 7016 Fijn Structuur
0 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 7024
0 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 7035
4 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 8014
4 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 8019
1 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 8077
3 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 9001
5 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 9002
0 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 9005
21 Beoordeling(en)
Aluminium Plaat RAL 9005 MAT Gitzwart
0 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 9006
0 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 9007
2 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 9010
18 Beoordeling(en)
Gelakte aluminium plaat RAL 9016
7 Beoordeling(en)
Colorcoat polyester aluminium plaat
1 Beoordeling(en)
Colorcoat HPS aluminium plaat
0 Beoordeling(en)

RAL aluminium platen

Via de webshop van Aluminium op Maat zijn aluminium platen in diverse RAL kleuren verkrijgbaar. Door gebruik te maken van het uniforme RAL kleursysteem, kunt u met een kleurstaal precies bepalen welke kleur u nodig heeft. Door het invullen van de gewenste maten, wordt de gekleurde aluminium plaat bovendien tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt.

Soorten RAL gekleurde aluminium platen

Voordat u een RAL gekleurde plaat bestelt, maakt u in de webshop allereerst een keuze uit de standaard gelakte aluminium plaat of, een uitzondering op onze webshop, staalplaat met een gekleurde coating. Door het gevarieerde aanbod kunt u voor elke klus de geschikte plaat vinden. Om u te helpen bij uw keuze, vindt u hieronder een overzicht met de soorten RAL gekleurde platen en een korte uitleg. Wanneer u weet welke soort plaat voor u het best van toepassing is, klikt u op de bijgevoegde link om uw wensen verder te specificeren. Na het invullen van alle gegevens, wordt in de webshop een aantrekkelijke prijs voor u berekend.

Gelakte aluminium plaat in RAL kleurenGelakte aluminium plaat in RAL kleuren

Gelakte aluminium plaat

Als specialist in aluminium producten, zijn de gelakte aluminium platen in ons assortiment in wel 23 verschillende RAL kleuren leverbaar. Vanwege de verflaag hoeven deze platen niet te worden gecoat. Hierdoor zijn zij uitermate geschikt voor toepassingen voor zowel binnen als buiten. Door het grote aanbod aan RAL kleuren, zijn de aluminium platen bovendien voor diverse doeleinden te gebruiken. Zowel ter decoratie als functioneel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan aluminium zetwerk. De RAL gelakte aluminium plaat is, afhankelijk van de dikte, leverbaar in een maximale afmeting van 3.000 bij 1.500mm. De diktes variëren van 1 tot 2mm.

Ga naar de RAL gelakte aluminium plaat >>

Colorcoat polyester aluminium plaaColorcoat polyester aluminium plaa

Colorcoat polyester plaat

Uit ons assortiment kunt u ook kiezen voor RAL gekleurde staalplaten met een laag colorcoat polyester. Vanwege de gladde coating van polyesterhars, zijn deze gekleurde platen uitsluitend geschikt voor gevelbekleding in niet-agressieve buitenomgevingen. De colorcoat polyester platen zijn leverbaar in 20 RAL kleuren. Alle metaalplaten worden volgens de door u opgegeven afmetingen op maat geknipt met een maximale grootte van 4.000 bij 1.240mm. Deze dunne, gekleurde stalen platen zijn te verkrijgen in een dikte van 0,63mm.

Ga naar de RAL colorcoat polyester plaat >>

HPS aluminium plaat gekleurdHPS aluminium plaat gekleurd

Plastisol HPS plaat

Plastisol HPS platen zijn gecoat met polyester dat versterkt is met glasvezel. Deze RAL gekleurde staalplaten zijn voor verschillende toepassingen inzetbaar en goed bestand tegen weersomstandigheden. Vanwege het ingewalste motief worden ze veelvuldig voor afwerking gebruikt in de bouw en industrie. De structuur van deze gekleurde plaat geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook functioneel. Het zorgt voor een betere lichtreflectie en minder vuilaanhechting. De plastisol HPS platen zijn in 15 RAL kleuren verkrijgbaar met een maximale afmeting van 4.000 bij 1.240mm. De dikte van de plaat is 0,63mm.

Ga naar de RAL plastisol HPS plaat >>