Contact

Heeft u vragen aan of opmerkingen over Aluminiumopmaatgemaakt.be, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@aluminiumopmaatgemaakt.be. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aluminium leverancier België

Aluminium Op Maat Gemaakt is leverancier van aluminium profielen, platen, buizen, stafmateriaal en plooiwerk op maat. Wij leveren onze aluminium producten aan zowel particulieren als bedrijven. Uitgebreide informatie over ons aanbod vindt u terug in onze webshop. Met onze online aluminium shop proberen wij het bestellen van aluminium op maat voor een ieder zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk te maken. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! 

Adresgegevens:

Aluminium Op Maat Gemaakt BV

Postadres
Diamantstraat 8 / 434
2200 Herentals
België

Afhaalpunt (BE op donderdagen)
Delften 23 - unit 707
2390 Westmalle
België 

Afhaalpunt / werkplaats (NL)
Honderdland 504
2676 LV MAASDIJK
Nederland 

E: info@aluminiumopmaatgemaakt.be
T: 014 75 24 29  

Ondernemingsnummer: 0629.766.461
BTW nummer: BE 0629.766.461

LET OP: Aluminium Op Maat Gemaakt BV is een webshop, langskomen zonder bestelling vooraf plaatsen en gereedmelding van ons is geen mogelijkheid.

Onze openingstijden:

Iedere werkdag van 8:30u tot 12:30u en van 13.00u tot 17:00u

Afwijkende openingstijden:

26 en 27 mei gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag
6 juni gesloten i.v.m. Pinksteren 

-

Heeft u vragen aan of opmerkingen, dan verzoeken wij u onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

Contactgegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden


Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy policy voor meer informatie.

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.