Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website

Voor alle duidelijkheid wijst AluminiumOpMaatGemaakt.be, ten aanzien van de website, u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van AluminiumOpMaatGemaakt.be. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van AluminiumOpMaatGemaakt.be. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door AluminiumOpMaatGemaakt.be met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
  
De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. AluminiumOpMaatGemaakt.be behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.