Betaalmogelijkheden aluminium webshop

Er zijn diverse betaalmogelijkheden om uw bestelling via onze webshop mee af te rekenen. Hieronder vindt u uitleg over de verschillende betaalmogelijkheden.

BanContact MrCash

Met BanContact MrCash betaalt u de bestelling direct online. 

Vooruitbetaling per bankoverboeking

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de gegevens van Multisafepay die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer leverancier, factuurnummer, etc.). U betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of via internetbankieren onder vermelding van het kenmerk welke in de toegestuurde gegevens vemeld staat. Zodra het bedrag bij de leverancier is bijgeschreven, zal de bestelling voor u in productie genomen worden.

Creditcard

Het is mogelijk om met een MasterCard of VISA creditcard te betalen. Net als met BanContact MrCash, wordt uw bestelling bij een creditcard betaling direct online aan Aluminiumopmaatgemaakt.be betaald. U ziet de afschrijving op uw maandelijks overzicht terug.

Pinbetaling

Wanneer u de bestelling komt afhalen op onze afhaallocatie in Maasdijk (NL), dan kunt u ook kiezen voor de pinbetaling. Uw bestelling rekent u dan pas af wanneer uw bestelling gereed is en u deze komt afhalen.

Persoonlijke gegevens

Voor het doen van bestellingen heeft de betreffende winkel uw gegevens nodig. Deze gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling en betaling om de juiste manier te kunnen verwerken. Uw gegevens worden dan ook niet aan andere derden doorgegeven dan noodzakelijk voor het verwerken van uw bestelling.

 

 

 

 

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.