I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Betaalmogelijkheden BE

Er zijn diverse betaalmogelijkheden om uw bestelling via onze webshop mee af te rekenen. Hieronder vindt u uitleg over de verschillende betaalmogelijkheden.

BanContact MrCash

Met BanContact MrCash betaalt u de bestelling direct online. 

Vooruitbetaling per bankoverboeking

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de gegevens van Multisafepay die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer leverancier, factuurnummer, etc.). U betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of via internetbankieren onder vermelding van het kenmerk welke in de toegestuurde gegevens vemeld staat. Zodra het bedrag bij de leverancier is bijgeschreven, zal de bestelling voor u in productie genomen worden.

Creditcard

Het is mogelijk om met een MasterCard of VISA creditcard te betalen. Net als met BanContact MrCash, wordt uw bestelling bij een creditcard betaling direct online aan Aluminiumopmaatgemaakt.be betaald. U ziet de afschrijving op uw maandelijks overzicht terug.

Pinbetaling

Wanneer u de bestelling komt afhalen op onze afhaallocatie in Maasdijk (NL), dan kunt u ook kiezen voor de pinbetaling. Uw bestelling rekent u dan pas af wanneer uw bestelling gereed is en u deze komt afhalen.

Apple Pay

Apple Pay is een veilige betaalmethode voor gebruikers van Apple-apparaten. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk online betalen zonder uw betaalgegevens in te voeren. Wanneer u Apple Pay selecteert als betaaloptie, kunt u de betaling bevestigen met Face ID, Touch ID of uw toegangscode. Apple Pay werkt niet alleen snel, maar ook volledig veilig omdat uw werkelijke kaartgegevens niet worden gedeeld met ons of opgeslagen op uw apparaat.

Google Pay

Google Pay is een snelle en veilige manier voor Android-gebruikers om online aankopen te doen. Door Google Pay te gebruiken, kunt u met enkele tikken betalen zonder dat u uw betaalgegevens handmatig hoeft in te voeren. Selecteer Google Pay als uw betaalmethode, en bevestig de betaling veilig via uw Google-account. Net als bij Apple Pay worden uw kaartgegevens beveiligd en niet met de verkoper gedeeld.

Persoonlijke gegevens

Voor het doen van bestellingen heeft de betreffende winkel uw gegevens nodig. Deze gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling en betaling om de juiste manier te kunnen verwerken. Uw gegevens worden dan ook niet aan andere derden doorgegeven dan noodzakelijk voor het verwerken van uw bestelling.