I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Aluminium buizen

De populariteit van aluminium buizen / pijpen en kokerprofielen is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. In de bouw, industrie en tuinbouw werd het gebruik van de buizen al veelvuldig toegepast, maar door de trend van de ‘industriële look’ verwerken eveneens steeds meer particulieren en winkels aluminium buizen en kokerprofielen in hun interieur. U heeft in ons assortiment dan ook de keuze uit verschillende vormen en maten, die voor elke gewenste toepassing zijn te gebruiken. Via onze aluminium webshop kunt u eenvoudig het soort en de maten doorgeven, waarna wij de buizen en kokerprofielen voor u tot op de millimeter nauwkeurig en braamvrij op maat zagen. Bovendien worden alle aluminium buizen tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden.


De levertijd van de buizen of kokers op maat is binnen 7 werkdagen. Bij de productdetails wordt de verwachte levertijd ook aangegeven. Mocht de levertijd van een soort buis of koker eventueel afwijken, dan kunt u dat op productniveau terugvinden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Aluminium vierkante buis / koker
53 Beoordeling(en)
Aluminium rechthoekige buis / kokerprofiel
71 Beoordeling(en)
Aluminium ronde buis / pijp
131 Beoordeling(en)

Aluminium buizen op maat

Een ruim aanbod aan aluminium producten en de persoonlijke service van maatwerk, dat is waar Aluminium op Maat voor staat. Ook voor uw aluminium buizen en kokerprofielen heeft u in ons een betrouwbare partner gevonden. De door u bestelde aluminium buizen worden op maat gezaagd, zodat u er meteen mee aan de slag kunt gaan. Alle bestellingen worden goed verpakt verzonden of kunnen bij ons op locatie in Maasdijk (het Westland) of op locatie in Westmalle (België) worden opgehaald.

Soorten aluminium buizen / kokerprofielen

In onze webshop heeft u de keuze uit 3 soorten aluminium buizen. Voor elke gewenste uitstraling of praktische toepassing, kunt u bij ons dan ook de geschikte buis vinden. Alle aluminium buizen zijn in een groot aantal verschillende maten te verkrijgen. In de webshop selecteert u allereerst het soort (de vorm van de buis), waarna u eenvoudig de gewenste afmetingen en de lengte kunt invoeren. De bijbehorende prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend.

Aluminium op Maat levert de volgende soorten aluminium buizen/kokerprofielen:

Aluminium ronde buisAluminium ronde buis

Ronde aluminium buis / pijp

Verreweg de meest bestelde aluminium buis / pijp uit ons assortiment, is de ronde buis. Of het nu is voor bijvoorbeeld leidingwerk voor de verwarming, een onderstel voor meubels, steigerwerk of voor een frame van reclamedoeken, de ronde aluminium buis is multi-inzetbaar. Zowel bedrijven als particulieren bestellen dan ook regelmatig dit product. De buizen zijn met een ruime keuze leverbaar in diameters van 6 tot zelfs 200 mm, met een maximale lengte van 6.000 mm. De aluminiumdikte varieert hierbij van 1 tot 10 mm.

Ga naar de aluminium ronde buizen >>

Aluminium vierkante buisAluminium vierkante buis

Vierkante aluminium buis / kokerprofiel

Voor een strakkere uitstraling is het denkbaar dat uw voorkeur uitgaat naar onze vierkante aluminium buizen, ook wel vierkante kokerprofielen genoemd. Stelt u zich het verschil maar eens voor wanneer u onder uw eettafel vierkanten buizen als poten heeft in plaats van ronde. Zo’n tafel ziet er meteen heel anders uit. Zo zijn er tal van andere toepassingen te bedenken waarbij u gebruik kunt maken van de aluminium vierkante buis. Ook deze kokerprofielen zijn leverbaar in een groot aantal maten, variërend van 15 x 15 mm tot 120 x 120 mm. De diktes lopen hierbij uiteen van 1,5 tot 5 mm. De maximaal bestelbare lengte van de aluminium buizen bedraagt 6.000 mm.

Ga naar de aluminium vierkante buizen >>

Aluminium rechthoekige buisAluminium rechthoekige buis

Rechthoekige aluminium buis / kokerprofiel

Naast de ronde en vierkante vorm, kunt u via onze webshop ook rechthoekige aluminium buizen (kokerprofielen) bestellen. De afmetingen hiervan lopen uiteen van 20 x 10 mm tot 200 x 100 mm, met een aluminiumdikte van 1,5 tot 5 mm. De rechthoekige aluminium buis is verkrijgbaar tot een maximale lengte van 6.000 mm. Uiteraard geldt ook hierbij weer dat de kokerprofielen met precisiewerk tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat worden gemaakt.

Ga naar de aluminium rechthoekige buizen >>


Twijfelt u over welk soort aluminium buis of koker u het best kunt bestellen? Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op.