I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Aluminium plooiwerk op maat

Naast de standaard aluminium profielen die u via onze webshop kunt bestellen, kunt u ook voor aluminium plooiwerk profielen op maat een beroep doen op onze diensten. Hieronder vindt u een ruim aanbod aan soorten plooiwerk die wij u kunnen leveren. Nadat u een keuze heeft gemaakt en een plooiwerk profiel heeft geselecteerd, kunt u uw wensen verder specificeren. Staat het door u gewenste plooiwerk er niet tussen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.


LET OP! Gezien de bewerkelijkheid van aluminium plooiwerk vragen wij u bij het bestellen rekening te houden met een levertijd van ± 3 werkweken.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Aluminium afdekprofiel - Variabele zetting
51 Beoordeling(en)
Aluminium afwerkprofiel
7 Beoordeling(en)
Aluminium muurafdekprofiel
1 Beoordeling(en)
Aluminium muurafdekprofiel
5 Beoordeling(en)
Aluminium waterslagprofiel / lekdorpel A - variabele zetting
10 Beoordeling(en)
Aluminium waterslagprofiel / lekdorpel - Vaste zetting
4 Beoordeling(en)
Aluminium hoekprofiel / nokprofiel
48 Beoordeling(en)
Aluminium nokprofiel / nokstuk
0 Beoordeling(en)
Verzameling aluminium koppelstukken
1 Beoordeling(en)

Aluminium plooiwerk profielen

Via onze webshop heeft u toegang tot een groot aantal aluminium profielen. Naast de standaard aluminium profielen, leveren wij ook aluminium plooiwerk op maat. Na allereerst een keuze te hebben gemaakt uit het soort profiel, kunt u vervolgens de gewenste afmetingen en hoeken van het plooiwerk invoeren. Nadat u alles heeft ingevoerd, wordt automatisch de aantrekkelijke prijs van het plooiwerk berekend. Na de bestelling kunt u desgewenst de aluminium profielen bij ons in Westmalle (BE) op komen halen of sturen wij het goed verpakt naar u toe.

Soorten aluminium plooiwerk

Ons assortiment van aluminium plooiwerk is zeer uitgebreid. Om die reden vindt u hieronder een overzicht met de soorten profielen die u via de webshop kunt bestellen. Bij elk soort plooiwerk staat een stuk informatie geschreven om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Aluminium op Maat Gemaakt levert de volgende soorten plooiwerk op maat:

Aluminium afwerkingsprofielAluminium afwerkingsprofiel

Afwerkprofiel

Het aluminium afwerkprofiel is leverbaar in een vaste zetting, waarbij alle hoeken 90° zijn. Dit soort plooiwerk is eenvoudig te bevestigen en wordt o.a. gebruikt voor de afwerking van leidingen, kabelverwerking en soortgelijke situaties. Het afwerkprofiel kan in diverse plaatsoorten worden geleverd en is aan de buitenzijde afgewerkt met een beschermfolie, m.u.v. de traanplaatsoorten. Afhankelijk van het soort plaatmateriaal is dit aluminium profiel verkrijgbaar in diktes van 0,8 tot 4mm, met een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium afwerkprofiel >>

Aluminium waterslagprofielAluminium waterslagprofiel

Waterslagprofiel

Om gevels tegen (vies) regenwater te beschermen, worden aluminium waterslagprofielen (lekdorpels) direct onder of boven buitenkozijnen of bij een dakrand aangebracht. Dit soort aluminium plooiwerk voorkomt dat regenwater in de onderliggende gevel loopt. De waterslagprofielen zijn leverbaar in variabele zettingen waarbij gekozen kan worden uit de gewenste aluminium plaat. De dikte van het plaatmateriaal varieert van 0,8 tot 4mm met een maximale lengte van 3.000 mm. Wenst u een langer plooiwerk, dan kan dit per e-mail aangevraagd worden. Al het plooiwerk wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Ga naar het aluminium waterslagprofiel >>

Aluminium hoekprofielAluminium hoekprofiel

Hoekprofiel

Het aluminium hoekprofiel is leverbaar in een variabele zetting waarbij gekozen kan worden tussen de 50° en 180°. Dit soort plooiwerk wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld de afwerking van meubels en traptreden. Om die reden worden de hoekprofielen regelmatig besteld in traanplaten (5-traans en 2-traans). Deze aluminium profielen zijn in traanplaat verkrijgbaar in diktes van 1,5 t/m 3,5mm met een maximale lengte van 3.000 mm. Het plooiwerk is ook leverbaar in andere aluminium plaatsoorten met een plaatdikte van 0,8 tot 4mm en een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium hoekprofiel >>

Aluminium muurafdekprofielAluminium muurafdekprofiel

Muurafdekprofiel

Het aluminium muurafdekprofiel is ideaal voor het beschermen van de bovenkant van muren tegen weersinvloeden. Regenwater, sneeuw, ijs en vorst hebben hierdoor geen invloed meer op de bovenzijde van de muur. Behalve functioneel zorgt dit soort aluminium plooiwerk ook voor een strakke uitstraling. De muurafdekprofielen zijn leverbaar in twee soorten profielen met verschillende zettingen. Het plooiwerk heeft een beschermende folie aan de buitenkant m.u.v. de traanplaatsoorten. De plaatdikte varieert van 0,8 tot 4mm met een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium muurafdekprofiel >>

Aluminium nokprofiel / nokstukAluminium nokprofiel / nokstuk

Nokprofiel

De naam van het nokprofiel zegt het al, het is aluminium plooiwerk voor de afwerking van de nok (de hoogste balk in een schuin dak). De nokprofielen (ook bekend als nokstukken) van Aluminium op Maat Gemaakt worden geleverd met gefelsde randen voor een extra sterke uitvoering en zijn leverbaar in een variabele zetting, waarbij de mogelijke graad zetting tussen de 50° en de 180° ligt. Dit soort plooiwerk is te bestellen in diverse aluminium plaatsoorten met diktes van 0,8 tot 2mm. De maximaal leverbare lengte is 3.000 mm. Wenst u een langer plooiwerk, dan kan dit per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium nokprofiel >>

Aluminium afdekprofielAluminium afdekprofiel

Afdekprofiel

Aluminium afdekprofielen zijn voor ontelbare afwerkingsdoeleinden te gebruiken. Het is niet alleen functioneel voor het beschermen van randen, maar geeft ook (in huis) een zeer mooie uitstraling. Denk maar eens aan de afwerking van bijvoorbeeld een keuken. De afdekprofielen (of afdekplaten) zijn leverbaar in een variabele zetting waarbij gekozen kan worden uit hoeken van 90° tot 180°. Dit soort plooiwerk kan worden gemaakt van diverse aluminium plaatsoorten van 0,8 tot 4mm dik en met een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium afdekprofiel >>