Verzendservice

Levertijd

De bestelde producten trachten wij zo spoedig mogelijk te leveren. Bijna alle bestellingen kunnen wij binnen zeven werkdagen leveren. Mochten de gevraagde producten niet voldoende voorradig zijn en uw levering hierdoor vertraging oplopen, dan zullen wij u hierover informeren. 
 

*Op de zeven werkdagen levertermijn zijn echter de volgende uitzonderingen van toepassing:

- Bestellingen met grote hoeveelheden. (ca. 0,5 weken extra)
- Bestellingen met een gordelomvang groter dan 3500mm en/of zwaarder dan 30kg i.v.m. het inplannen van speciaal transport. (ca. 1 week extra)
  De gordelomvang wordt over het ingepakte pakket berekend door 2x de breedte, 2x de hoogte en 1x de lengte bij elkaar op te tellen.
- Bestellingen met aluminium platen (ca. 2 á 2,5 weken)
- Bestellingen met Z-profielen en stafprofielen (ca. 2 weken)
- Bestellingen met plooiwerk (ca. 3 weken)

Uiteraard zullen wij de producten indien mogelijk eerder proberen te leveren.

Afhalen

Indien u tijdens het bestelproces heeft aangegeven dat u de bestelling wilt afhalen, ontvangt u een e-mail wanneer de bestelde producten klaarstaan (binnen de leveringstermijn zoals bij de producten vermeld staat). Wij verzoeken u deze af te halen binnen 5 werkdagen op onze locatie in Maasdijk (Nederland) of op een donderdag op onze locatie in Westmalle (België), afhankelijk van uw keuze. Bij de bestelling wordt altijd een bedrag van € 2,50 gerekend voor de verpakkings- en handlingskosten.

Indien uw pakket niet opgehaald is binnen 14 dagen en u gekozen heeft voor PIN betaling, zijn wij genoodzaakt u een factuur te sturen.

Bezorgen en verzendkosten

De artikelen worden zodra deze gereed zijn verzonden naar het opgegeven adres. Aluminiumopmaatgemaakt.be past de verzendmethode aan de hand van het aantal artikelen en de lengte aan. Aluminium producten met een maximale gordelomvang van 3.500 mm lang en niet zwaarder dan 30 kg zullen door een distributeur worden afgehandeld. Hiervoor geldt de volgende prijstabel:

Maximale gordelomvang in mm  Prijs   Land
tot 1000 € 13,62* België
tot 3000 € 26,50* België
tot 3500 € 45,00* België

Aluminium producten met een gordelomvang vanaf 3.500 mm tot 6.000 mm lengte zullen per speciale dienst worden verzonden. Voor België geldt een vaste prijs van € 85,-.De gordelomvang wordt over het ingepakte pakket berekend door 2x de breedte, 2x de hoogte en 1x de lengte bij elkaar op te tellen.

U kunt uw verzendkosten voordat u een bestelling plaatst laten berekenen indien u in de winkelwagen bent. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan*.
Wij werken met verschillende aanbieders. U vindt altijd onze orderbon bij de bestelde artikelen.

Voor overige voorwaarden verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.

*Geldt niet voor zendingen naar Zeeuws Vlaanderen (toeslag Westerscheldetunnel toltarief € 47,00), daarnaast wordt naast de genoemde verzendkosten bij de bestelling altijd een bedrag van € 2,50 gerekend voor de verpakkings- en handlingskosten.

Niet thuis?

Mocht u op het tijdstip van levering niet thuis zijn, dan zal de chauffeur de levering bij de buren of een naast gelegen bedrijf afgeven. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan krijgt u een brief in de brievenbus en nemen zij de goederen weer retour. Wanneer u een zending met Track & Trace code heeft ontvangen kunt u met de gegevens op het briefje een nieuwe afleverafspraak in plannen. Heeft u een zending zonder Track & Trace, dan zullen de artikelen niet op een later tijdstip worden aangeboden, maar dient u opnieuw verzendkosten te betalen.

Leveringen onder rembours

Indien u geen betaling via internet kunt voldoen, dan kunnen uw pakketten ook verstuurd worden onder Rembours. Daarmee wordt de betaling aan uw voordeur (geen postbusadres) geregeld. Onze koerier incasseert remboursbedragen tot € 2.000,- en maakt het geïnde bedrag, aan Aluminiumopmaatgemaakt.be over. De kosten voor rembours kunnen wij pas bepalen zodra de bestelling onder rembours bij ons bekend is. Uw order onder rembours wordt pas in productie genomen nadat u akkoord heeft gegeven op het bedrag van de rembourszending.

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.