Deze geperforeerde aluminium plaat (ook bekend als aluminium gaas plaat) is geschikt voor diverse doeleinden waarbij luchtdoorlatendheid van belang is, bijvoorbeeld voor roosters en bekleding. De aluminium platen hebben een ronde perforatie en een luchtdoorlatendheid die aangegeven wordt in percentages. R: geeft de diameter weer van de perforatie. T: geeft de afstand aan tussen twee gaten, gerekend vanaf het hart van de gaten, onder een hoek van 60 graden.
Aanvullende beschrijving Specificaties Beoordelingen

Artikel Op voorraad

Excl. BTW: € 2,50 Incl. BTW: € 3,03

Opties

Minimum: 20 mm
Maximum: 3.000 mm

Minimum: 20 mm
Maximum: 1.500 mm

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 2,50 Incl. BTW: € 3,03
De levertijd is 10 werkdagen. M.u.v. grote hoeveelheden, gewicht > 30kg en/of pakket gordelomvang > 3500mm.

Beschrijving

Geperforeerde aluminium plaat / gaas plaat / perfoplaat


Wij leveren geperforeerde platen met een maximale lengte van 3000 mm, een breedte van 1500 mm en een dikte van 0,8 mm tot 2 mm. Bij platen met een lengte langer dan 100mm en een breedte smaller dan 80mm bestaat de kans dat deze getordeerd aangeleverd wordt. Wanneer u dit niet wenst dient u de breedte aan te passen naar minimaal 80mm.

Let op! Een aantal afmetingen van geperforeerde platen zijn slechts te leveren tot een maximale lengte van 2.000 mm en een breedte van 1.000 mm. Daarnaast kan het voor komen dat bij het op maat knippen van geperforeerde aluminium platen de randen deels wel en deels niet blind zijn.

Voer hierboven uw gewenste afmetingen in voor een geperforeerde aluminium plaat op maat en bereken uw prijs. Voor specifieke vragen over aluminium (geperforeerde) platen en aluminium profielen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Andere geperforeerde platen


Bent u op zoek naar een geperforeerde aluminium plaat met een ander soort perforatie voor decoratie? Bekijk dan eens onze klaverblad deco plaat.

Lees meer Lees minder

Specificaties

Kwaliteit: aluminium EN AW-1050A H14/H24
Chemische samenstelling: volgens EN 573-3
Mechanische eigenschappen:    volgens EN 485-2
Toleranties: volgens EN 485-4 m.b.t. de dikte
ca. 0,5mm m.b.t. de lengte en breedte 
Maatvoering: in millimeters
Zichtzijde: één zijde (excl. beschermfolie)
Bescherming: de geperforeerde platen zijn niet beschermd tijdens het op maat knippen, ondiepe krassen kunnen hierdoor voorkomen
Behandeling: onbehandeld / brute aluminium (onbehandeld aluminium kan in vochtige omstandigheden na verloop van tijd corroderen)
Werkwijze maatwerk: knippen
Afwerking na maatwerk: geen, bramen kunnen voorkomen
Levertijd: ca. 10 werkdagen (* m.u.v. grote hoeveelheden, gewicht > 30kg en/of pakket gordelomvang > 3500mm)

Bijzonderheden:

bij geperforeerde platen met een lengte langer dan 100mm en een breedte smaller dan 80mm, bestaat de kans dat deze getordeerd aangeleverd worden. Wanneer u dit niet wenst, dient u de breedte aan te passen naar minimaal 80mm.

perfoplaten met een lengte langer dan 1980mm en een breedte breder dan 980mm kunnen met een blinde rand aan één of meerdere
zijden geleverd worden. Voor platen die tot maximaal 2500 x 1250mm geleverd kunnen worden, geldt dit bij een bestelling langer dan
2480mm en breder dan 1230mm.

om de prijs voor u zo laag mogelijk te kunnen houden, knippen wij de geperforeerde platen zo efficiënt mogelijk. Dit betekent dat de platen niet altijd in dezelfde richting geknipt worden.

de maximum in te vullen afmeting geldt niet voor alle perforatie afmetingen. Per perforatie wordt de afmeting vermeld indien deze 
afwijkend is van de maximum in te vullen afmeting. 

Beoordelingen

reledi

prima

Geplaatst op 23-12-2021 Is niet de eerste keer dat ik bestelling plaats, steeds goede afwerking en vooral goede verpakking voor transport, prima, ook goede info betreffende levering.
Kwaliteit
4/5
Prijs
4/5
luc Geerts

goed

Geplaatst op 19-04-2021 goed
Prijs
4/5
Kwaliteit
5/5
jacques vandenbroucke

zeer goed

Geplaatst op 07-03-2021 goede kwalietijd want ben gans mijn leven ramenmaker zelstandig geweest
Prijs
4/5
Kwaliteit
5/5
Marc Debruyn

Aluminiumplaat

Geplaatst op 02-07-2020 Zeer goede kwaliteit.
Prijs
5/5
Kwaliteit
5/5
Franky

Geperforeerde plaat

Geplaatst op 07-05-2020 Perfect. Vind het alleen spijtig dat de leveringskosten meer bedragen dan de bestelling zelf. Voor de rest geen opmerkingen.
Prijs
4/5
Kwaliteit
5/5
Danny

Correcte afhandeling

Geplaatst op 23-10-2019 Maatwerk, snel besteld, correcte uitvoering en levering binnen de aangegeven tijdsspanne.
Prijs
5/5
Kwaliteit
5/5
Johan

Afdekking afvoergoten terras

Geplaatst op 11-08-2019 Voldoende afvoer van het regenwater. Voor een breedte van 11 iets te zwak maar niet storend. Indien ik dikker materiaal had gekozen waren de gaten te groot.
Prijs
5/5
Kwaliteit
4/5
jan Boer

doet wat moet

Geplaatst op 19-07-2019 Volgens afspraak geleverd en netjes verpakt. Prijs is heel erg concurentieel.
Kwaliteit
5/5
Prijs
5/5
niels depauw

mooi

Geplaatst op 14-06-2019 heel mooi
Kwaliteit
5/5
Prijs
5/5
DgVan Daele

Uitstekend

Geplaatst op 05-06-2019 Plaat is correct op maat versneden, vlugge levering. Zeer tevreden over het product.
Kwaliteit
5/5
Prijs
5/5
Luc

Super

Geplaatst op 19-01-2018 het is degelijke kwaliteit de prijs van de plaat valt mee ik vind het alleen jammer dat je nog moet betalen als je het ophaalt in hun afhaalcentrum
Kwaliteit
5/5
Prijs
4/5
Ive

Geperforeerde Alu plaat

Geplaatst op 04-01-2018 Levering is vrij duur.
Plaat en afmetingen zijn perfect!
Kwaliteit
5/5
Prijs
4/5
Tim

Geperforeerde aluminiumplaat

Geplaatst op 11-03-2017 Ik heb 2 platen besteld van 60x40 (cm). Toen bleek dat de verzending enkel per koerierdienst mogelijk was, waardoor deze bijna evenveel kostte als de plaatjes zelf. (+-€35!). Echter toen ik breedte en lengte omwisselde kwam er ineens de mogelijkheid van pakkettenpost bij, verzending was nu €15... Het zijn mooie panelen en perfect op maat, maar jammer van de dure verzending en niet erg juiste bepaling van verzendmethode.
Kwaliteit
4/5
Prijs
3/5

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Geperforeerde plaat

Hoe waardeert u dit product? *

Kwaliteit
0/5
Prijs
0/5

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.