I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Geperforeerde plaat

13 Beoordeling(en)
Deze geperforeerde aluminium plaat (ook bekend als aluminium gaas plaat of perfoplaat) is geschikt voor diverse doeleinden waarbij luchtdoorlatendheid van belang is, bijvoorbeeld voor roosters en bekleding. De aluminium platen hebben een ronde perforatie en een luchtdoorlatendheid die aangegeven wordt in percentages. R: geeft de diameter weer van de perforatie. T: geeft de afstand aan tussen twee gaten, gerekend vanaf het hart van de gaten, onder een hoek van 60 graden.

Opties:

Minimum20 mm Maximum3000 mm

Minimum20 mm Maximum1500 mm

Incl. BTW: € 2,50 excl. BTW € 2,50
  • ✔   Binnen 10 werkdagen geleverd *
  • ✔   Altijd en overal veilig betalen

Beschrijving

Geperforeerde aluminium plaat / perfoplaat / gaas plaat

Wij leveren geperforeerde platen met een maximale lengte van 3000 mm, een breedte van 1500 mm en een dikte van 0,8 mm tot 2 mm. Bij platen met een lengte langer dan 100mm en een breedte smaller dan 80mm bestaat de kans dat deze getordeerd aangeleverd wordt. Wanneer u dit niet wenst dient u de breedte aan te passen naar minimaal 80mm.


Let op! Een aantal afmetingen van geperforeerde platen zijn slechts te leveren tot een maximale lengte van 2.000 mm en een breedte van 1.000 mm. Daarnaast kan het voor komen dat bij het op maat knippen van geperforeerde aluminium platen de randen deels wel en deels niet blind zijn.


Voer hierboven uw gewenste afmetingen in voor een geperforeerde aluminium plaat op maat en bereken uw prijs. Voor specifieke vragen over aluminium (geperforeerde) platen en aluminium profielen kunt u altijd contact met ons opnemen.


Andere geperforeerde platen op maat

Bent u op zoek naar een geperforeerde aluminium plaat met een ander soort perforatie voor decoratie? Bekijk dan eens onze klaverblad deco plaat.

Specificaties

Kwaliteit: aluminium EN AW-1050A H14/H24
Chemische samenstelling: volgens EN 573-3
Mechanische eigenschappen:    volgens EN 485-2
Toleranties: volgens EN 485-4 m.b.t. de dikte
ca. 0,5mm m.b.t. de lengte en breedte 
Maatvoering: in millimeters
Zichtzijde: één zijde (excl. beschermfolie)
Bescherming: de geperforeerde platen zijn niet beschermd tijdens het op maat knippen, ondiepe krassen kunnen hierdoor voorkomen
Behandeling: onbehandeld / brute aluminium (onbehandeld aluminium kan in vochtige omstandigheden na verloop van tijd corroderen)
Werkwijze maatwerk: knippen
Afwerking na maatwerk: geen, bramen kunnen voorkomen
Levertijd: ca. 10 werkdagen (* m.u.v. grote hoeveelheden, gewicht > 30kg en/of pakket gordelomvang > 3500mm)

Bijzonderheden:

bij geperforeerde platen met een lengte langer dan 100mm en een breedte smaller dan 80mm, bestaat de kans dat deze getordeerd aangeleverd worden. Wanneer u dit niet wenst, dient u de breedte aan te passen naar minimaal 80mm.

perfoplaten met een lengte langer dan 1980mm en een breedte breder dan 980mm kunnen met een blinde rand aan één of meerdere
zijden geleverd worden. Voor platen die tot maximaal 2500 x 1250mm geleverd kunnen worden, geldt dit bij een bestelling langer dan
2480mm en breder dan 1230mm.

om de prijs voor u zo laag mogelijk te kunnen houden, knippen wij de geperforeerde platen zo efficiënt mogelijk. Dit betekent dat de platen niet altijd in dezelfde richting geknipt worden.

de maximum in te vullen afmeting geldt niet voor alle perforatie afmetingen. Per perforatie wordt de afmeting vermeld indien deze 
afwijkend is van de maximum in te vullen afmeting. 

Klantenreviews

reledi Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
prima
Is niet de eerste keer dat ik bestelling plaats, steeds goede afwerking en vooral goede verpakking voor transport, prima, ook goede info betreffende levering.
luc Geerts Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
goed
goed
jacques vandenbroucke Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
zeer goed
goede kwalietijd want ben gans mijn leven ramenmaker zelstandig geweest
Marc Debruyn Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Aluminiumplaat
Zeer goede kwaliteit.
Franky Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Geperforeerde plaat
Perfect. Vind het alleen spijtig dat de leveringskosten meer bedragen dan de bestelling zelf. Voor de rest geen opmerkingen.
Danny Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Correcte afhandeling
Maatwerk, snel besteld, correcte uitvoering en levering binnen de aangegeven tijdsspanne.
Johan Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Afdekking afvoergoten terras
Voldoende afvoer van het regenwater. Voor een breedte van 11 iets te zwak maar niet storend. Indien ik dikker materiaal had gekozen waren de gaten te groot.
jan Boer Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
doet wat moet
Volgens afspraak geleverd en netjes verpakt. Prijs is heel erg concurentieel.
niels depauw Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
mooi
heel mooi
DgVan Daele Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Uitstekend
Plaat is correct op maat versneden, vlugge levering. Zeer tevreden over het product.
Luc Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Super
het is degelijke kwaliteit de prijs van de plaat valt mee ik vind het alleen jammer dat je nog moet betalen als je het ophaalt in hun afhaalcentrum
Ive Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Geperforeerde Alu plaat
Levering is vrij duur.
Plaat en afmetingen zijn perfect!
Tim Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Geperforeerde aluminiumplaat
Ik heb 2 platen besteld van 60x40 (cm). Toen bleek dat de verzending enkel per koerierdienst mogelijk was, waardoor deze bijna evenveel kostte als de plaatjes zelf. (+-€35!). Echter toen ik breedte en lengte omwisselde kwam er ineens de mogelijkheid van pakkettenpost bij, verzending was nu €15... Het zijn mooie panelen en perfect op maat, maar jammer van de dure verzending en niet erg juiste bepaling van verzendmethode.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan