Aluminium staven

In de webshop vindt u onder andere ons assortiment van aluminium staven. Een aluminium staf, ook wel volstaf genoemd, is een staaf van massief aluminium. Ze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt en zijn vanwege het materiaal bovendien makkelijk bewerkbaar. Hierdoor zijn aluminium staven niet alleen populair bij professionals, maar ook hobbyisten maken er graag gebruik van.

Soorten staven

In onze aluminium webshop vindt u dan ook verschillende soorten aluminium staven. Naast het inzien van het aanbod, kunt u bovendien de gewenste maten invoeren. Na de invoering wordt automatisch een aantrekkelijke prijs voor u berekend en kunt u met veel gemak uw bestelling plaatsen. Een aluminium staf wordt (binnen de gestelde richtlijnen) geheel voor u op maat gemaakt, waardoor u na levering direct aan de slag kunt.

Hieronder vindt u een overzicht van de soorten aluminium staven die u bij ons kunt kopen. Voor meer informatie of voor het bestellen van een aluminium staf, klikt u op de bijgevoegde link.

Aluminium platstaf

Platstaf aluminiumDe aluminium platstaf (of strip) is, zoals de naam al zegt, een platte staaf. Deze ‘neutrale’ vorm kan als balk of strip worden gebruikt, maar kan uiteraard eenvoudig tot elke gewenste vorm worden afgedraaid. De aluminium platstaf is vanwege zijn dikte en het materiaal zeer bewerkbaar en zijn in verschillende breedtes en diktes leverbaar. De strips zijn verkrijgbaar tot een maximale lengte van 6.000 mm met een breedte variërend van 10 tot 200 mm. De dikte van een aluminium platstaf loopt uiteen van 2 tot 40 mm. 

Ga naar de aluminium platstaf >>

Aluminium rondstaf

Rondstaf aluminiumUit ons assortiment kunt u ook kiezen voor een aluminium rondstaf. Deze massieve ronde staaf is in verschillende diameters leverbaar, waarbij de staven op de door u gewenste lengtes worden gezaagd. Met diameters variërend van 5 tot 250 mm en een lengte van maximaal 3.000 mm, is er een ruime keuzemogelijkheid aanwezig. Ondanks de massiviteit van het product, blijft een aluminium rondstaf makkelijk bewerkbaar. Dat is en blijft het grote voordeel wanneer u kiest voor aluminium. Met weinig inspanning kunt u de rondstaf verder vormgeven. 

Ga naar de aluminium rondstaf >>

Aluminium vierkantstaf

Vierkantstaf aluminiumDe aluminium vierkantstaf is in zowel grote als kleine afmetingen verkrijgbaar. Hierdoor zijn deze massieve staven voor vele toepassingen in te zetten. Niet alleen in de bouw, maar ook voor kleinere en grotere projecten van particulieren. De aluminium vierkantstaf is leverbaar met doorsnedes variërend van 8 tot 200 mm en met een maximale lengte van 3.000 mm. Alle bestellingen worden ook hierbij weer behandeld als maatwerk, waarbij de vierkante staven op maat worden gezaagd. U geeft de gewenste afmetingen aan ons door en wij zorgen voor de nauwkeurige afwerking.

Ga naar de aluminium vierkantstaf >>

Aluminium zeskantstaf

Zeskantstaf aluminiumAluminium staven zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Naast de populaire rondstaf en vierkantstaf, is er steeds meer vraag naar ‘afwijkende’ vormen. Zo wordt in toenemende aantallen, ook in de bouw, steeds vaker gebruikgemaakt van bijvoorbeeld de aluminium zeskantstaf. Deze zeshoekige staaf is leverbaar in doorsnedes van 8 tot 32 mm en verkrijgbaar in een maximale lengte van 3.000 mm. Na het doorgeven van de gewenste maten, zagen wij de aluminium zeskantstaf nauwkeurig voor u op maat.

Ga naar de aluminium zeskantstaf >>

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.