Aluminium plooiwerk

Via onze webshop heeft u toegang tot een groot aantal aluminium profielen. Naast de standaard aluminium profielen, leveren wij ook aluminium plooiwerk op maat. Na allereerst een keuze te hebben gemaakt uit het soort profiel, kunt u vervolgens de gewenste afmetingen en hoeken van het plooiwerk invoeren. Nadat u alles heeft ingevoerd, wordt automatisch de voordelige prijs van het aluminium plooiwerk berekend. Na de bestelling worden de op maat gemaakte aluminium profielen goed verpakt en naar elke locatie in België naar u toegestuurd.

Soorten aluminium plooiwerk

Ons assortiment van aluminium plooiwerk is zeer uitgebreid. Om die reden vindt u hieronder een overzicht met de soorten profielen die u via de webshop kunt bestellen. Bij elk soort plooiwerk staat een stuk informatie geschreven om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

AluminiumOpMaatGemaakt.be levert de volgende soorten aluminium plooiwerk:

Afwerkprofiel

Aluminium afwerkprofielHet aluminium afwerkprofiel is leverbaar in een vaste plooi, waarbij alle hoeken 90° zijn. Dit soort plooiwerk is eenvoudig te bevestigen en wordt o.a. gebruikt voor de afwerking van leidingen, kabelverwerking en soortgelijke situaties. Het afwerkprofiel kan in verschillende soorten plaatmateriaal geleverd worden, standaard is de buitenzijde de zichtzijde. Afhankelijk van het soort plaatmateriaal is dit aluminium profiel verkrijgbaar in diktes van 0,8 tot 4 mm, met een maximale lengte van 3.000 mm. wenst u een langer plooiwerk, dan kunt u dit per e-mail aanvragen. 

Ga naar het aluminium afwerkprofiel >>

Waterslagprofiel

Aluminium waterslagprofielOm gevels tegen (vies) regenwater te beschermen, worden aluminium waterslagprofielen (lekdorpels) direct onder of boven buitenkozijnen of bij een dakrand aangebracht. Dit soort aluminium plooiwerk voorkomt dat regenwater in de onderliggende gevel loopt. De waterslagprofielen zijn leverbaar met variabele hoeken waarbij gekozen kan worden uit diverse plaatsoorten. De dikte van het plaatmateriaal varieert van 0,8 tot 4 mm met een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden. Al het plooiwerk wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Ga naar het aluminium waterslagprofiel >>

Hoekprofiel

Aluminium hoekprofielHet aluminium hoekprofiel is leverbaar in een variabele hoek tussen de 50° en 180°. Dit soort aluminium plooiwerk wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld de afwerking van meubels en traptreden. De traanplaten (5-traans en 2-traans) zijn uitermate geschikt als afwerking van de traptreden. Het plooiwerk is ook leverbaar in andere plaatsoorten. Afhankelijk van de plaatsoort is het hoekprofiel met een plaatdikte van 0,8 tot 4 mm en een maximale lengte van 3.000 mm te verkrijgen. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium hoekprofiel >>

Muurafdekprofiel

Aluminium muurafdekprofielHet aluminium muurafdekprofiel is ideaal voor het beschermen van de bovenkant van muren tegen weersinvloeden. Regenwater, sneeuw, ijs en vorst hebben hierdoor geen invloed meer op de bovenzijde van de muur. Behalve functioneel zorgt dit soort aluminium plooiwerk ook voor een strakke uitstraling. De muurafdekprofielen zijn leverbaar in twee soorten profielen met zowel vaste als variabele hoeken. Ook dit plooiwerk kan in diverste plaatsoorten verkregen worden. De plaatdikte varieert van 0,8 tot 4 mm met een maximale lengte van 3.000 mm. Wenst u een langer plooiwerk, dan kunt u dit per e-mail aanvragen. Standaard is de buitenzijde de zichzijde.

Ga naar het aluminium muurafdekprofiel >>

Nokprofiel

Aluminium nokprofiel / nokstukDe naam van het nokprofiel zegt het al, het is aluminium plooiwerk voor de afwerking van de nok (de hoogste balk in een schuin dak). De nokprofielen (ook bekend als nokstukken) van AluminiumOpMaatGemaakt.be zijn voorzien van gefelsde randen voor een extra sterke uitvoering en de hoek is leverbaar in variabele graden, waarbij de mogelijke hoek tussen de 50° en de 180° ligt. Dit soort plooiwerk is te bestellen in diverse plaatsoorten met diktes van 0,8 tot 2 mm. De maximaal leverbare lengte is 3.000 meter. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium nokprofiel >>

Afdekprofiel

Aluminium afdekprofielAluminium afdekprofielen zijn voor ontelbare afwerkingsdoeleinden te gebruiken. Het is niet alleen functioneel voor het beschermen van randen, maar geeft ook (in huis) een zeer mooie uitstraling. Denk maar eens aan de afwerking van bijvoorbeeld een keuken. De afdekprofielen (of afdekplaten) zijn leverbaar in variabele hoeken tussen 90° tot 180°. Dit soort aluminium plooiwerk kan worden gemaakt met diverse plaatsoorten van 0,8 tot 4 mm dik en met een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium afdekprofiel >>

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.