Aluminium buis op maat

Een ruim aanbod aan aluminium producten en de persoonlijke service van maatwerk, dat is waar AluminiumOpMaatGemaakt.be voor staat. Ook voor uw aluminium buizen en kokerprofielen heeft u in ons een betrouwbare partner gevonden. De door u bestelde aluminium buizen worden op maat gezaagd, zodat u er meteen mee aan de slag kunt gaan. Alle bestellingen worden goed verpakt verzonden en op elke locatie in België, binnen 7 werkdagen*, afgeleverd.

Soorten aluminium buizen / kokerprofielen

In onze webshop heeft u de keuze uit 3 soorten aluminium buizen. Voor elke gewenste uitstraling of praktische toepassing, kunt u bij ons dan ook de geschikte buis vinden. Alle alu buizen zijn in een groot aantal verschillende maten te verkrijgen. In de webshop selecteert u allereerst het soort (de vorm van de buis), waarna u eenvoudig de gewenste afmetingen en de lengte kunt invoeren. De bijbehorende voordelige prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend.

AluminiumOpMaatGemaakt.be levert de volgende soorten aluminium buizen / kokerprofielen:

Ronde aluminium buis / pijp

Aluminium ronde buisVerreweg de meest bestelde aluminium buis / pijp uit ons assortiment, is de ronde buis. Of het nu is voor bijvoorbeeld leidingwerk voor de verwarming, een onderstel voor meubels, steigerwerk of voor een frame van reclamedoeken, de ronde aluminium buis is multi-inzetbaar. Zowel bedrijven als particulieren bestellen dan ook regelmatig dit product. De buizen zijn met een ruime keuze leverbaar in diameters van 10 tot zelfs 200 mm, met een maximale lengte van 6.000 mm. De aluminiumdikte varieert hierbij van 1 tot 15 mm.

Ga naar de aluminium ronde buizen >>

Vierkante aluminium buis / koker

Aluminium vierkante buisVoor een strakkere uitstraling is het denkbaar dat uw voorkeur uitgaat naar onze vierkante aluminium buizen, ook wel vierkante kokerprofielen genoemd. Stelt u zich het verschil maar eens voor wanneer u onder uw eettafel vierkanten buizen als poten heeft in plaats van ronde. Zo’n tafel ziet er meteen heel anders uit. Zo zijn er tal van andere toepassingen te bedenken waarbij u gebruik kunt maken van de aluminium vierkante buis. Ook deze kokerprofielen zijn leverbaar in een groot aantal maten, variërend van 15 x 15 mm tot 120 x 120 mm. De diktes lopen hierbij uiteen van 1,5 tot 5 mm. De maximaal bestelbare lengte van deze aluminium buizen bedraagt 6.000 mm.

Ga naar de aluminium vierkante buizen >>

Rechthoekige aluminium buis / kokerprofiel

Aluminium rechthoekige buisNaast de ronde en vierkante vorm, kunt u via onze webshop ook rechthoekige aluminium buizen (kokerprofielen) bestellen. De afmetingen hiervan lopen uiteen van 20 x 10 mm tot 180 x 40 mm, met een aluminiumdikte van 1 tot 5 mm. De rechthoekige aluminium buis is verkrijgbaar tot een maximale lengte van 6.000 mm. Uiteraard geldt ook hierbij weer dat de kokerprofielen met precisiewerk tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat worden gemaakt.

Ga naar de aluminium rechthoekige buizen >>

Twijfelt u over welk soort aluminium buis of koker u het beste kunt bestellen? Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.