RAL gekleurde aluminium platen

Via de webshop van AluminiumOpMaatGemaakt.be zijn aluminium platen in diverse RAL kleuren verkrijgbaar. Door gebruik te maken van het uniforme RAL kleursysteem, kunt u met een kleurstaal precies bepalen welke kleur u nodig heeft. Door het invullen van de gewenste maten, wordt de gekleurde aluminium plaat bovendien tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt.

Soorten RAL gekleurde alu platen

Voordat u een RAL gekleurde plaat bestelt, maakt u in de webshop allereerst een keuze uit de standaard gelakte aluminium plaat of een staalplaat met een gekleurde coating. Door het gevarieerde aanbod kunt u voor elke klus de geschikte plaat vinden. Om u te helpen bij uw keuze, vindt u hieronder een overzicht met de soorten RAL gekleurde aluminium platen en een korte uitleg. Wanneer u weet welke soort plaat voor u het best van toepassing is, klikt u op de bijgevoegde link om uw wensen verder te specificeren. Na het invullen van alle gegevens, wordt in de webshop een aantrekkelijke prijs voor u berekend.

Gelakte aluminium plaat

Gelakte aluminium plaat in RAL kleurenAls specialist in aluminium producten, zijn de gelakte aluminium platen in ons assortiment in wel 28 verschillende RAL kleuren leverbaar. Vanwege de verflaag hoeven deze platen niet te worden gecoat. Hierdoor zijn zij uitermate geschikt voor toepassingen voor zowel binnen als buiten. Door het grote aanbod aan RAL kleuren, zijn de aluminium platen bovendien voor diverse doeleinden te gebruiken. Zowel ter decoratie als functioneel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan aluminium plooiwerk. De RAL gelakte aluminium plaat is, afhankelijk van de dikte, leverbaar in een maximale afmeting van 3.000 bij 1.500 mm. De diktes variëren van 1 tot 2 mm.

Ga naar de RAL gelakte aluminium plaat >>

Colorcoat polyester plaat

Colorcoat polyester aluminium plaatUit ons assortiment kunt u ook kiezen voor RAL gekleurde staalplaten met een laag colorcoat polyester. Vanwege de gladde coating van polyesterhars, zijn deze gekleurde platen uitsluitend geschikt voor gevelbekleding in niet-agressieve buitenomgevingen. De colorcoat polyester platen zijn leverbaar in 10 RAL kleuren. Alle metaalplaten worden volgens de door u opgegeven afmetingen op maat geknipt met een maximale grootte van 4.000 bij 1.240 mm. Deze dunne, gekleurde stalen platen zijn te verkrijgen in een dikte van 0,63 mm.

Ga naar de RAL colorcoat polyester plaat >>

Plastisol HPS plaat

HPS aluminium plaat gekleurdPlastisol HPS platen zijn gecoat met polyster dat versterkt is met glasvezel. Deze RAL gekleurde staalplaten zijn voor verschillende toepassingen inzetbaar en goed bestand tegen weersomstandigheden. Vanwege het ingewalste motief worden ze veelvuldig voor afwerking gebruikt in de bouw en industrie. De structuur van deze gekleurde plaat geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook functioneel. Het zorgt voor een betere lichtreflectie en minder vuilaanhechting. De plastisol HPS platen zijn in 24 kleuren verkrijgbaar met een maximale afmeting van 4.000 bij 1.240 mm en een dikte van 0,63 mm.

Ga naar de RAL plastisol HPS plaat >>

Voordelig online aluminium profielen en platen kopen

AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u plinten, staven, diverse aluminium buizen, hoekprofielen in elk gewenste soort plooiwerk in ons assortiment. Aluminium producten op maat gemaakt en dit alles binnen 7 werkdagen op elke locatie in België bezorgd.

Voorloper in België

Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, plooiwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met gepast advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met AluminiumOpMaatGemaakt.be.